ReinbouPalet

Slikanje po brojevima

ZNAČENJA ILUSTRACIJA NA SLIKAMA PO FENG-SHUI

Slike u FENG-SHUI imaju ulogu privlačenja pozitivne energije u kuću i stvaranja harmonii. Svaka slika mora da se sviđa vlasniku. Ona je svojevrstan portal koji prima energiju i napravlja je u Vaš dom. Najcenjenije slike sa tačke gledišta FENG-SHUI smatraju se slike urađeni svojim rukama, nezavisno od toga šta i kako to uradite. Vaša lična energija višekratno pojačava privlačenje u kuću pozitivne energije.

Saglasno nauke FENG-SHUI, na zhačenju ilustracije treba da se obrati posebna pažnja. Svaka stvar u kući a u to spadau i slike, mogu doneti u kuću ljubav, sreću, harmoniju i , takođe, uticati u slučajevima neuspeha, raspada i nevernosti supružnika.

VAŠA KUĆA IZ MAŠTE

Kupiti kuću, vikendicu, stan pomočiće vam slika kuće, koja može biti raznih dimenzija ali obavezno takva u kojjoj bi ste voleli da živite.

Za neke to je mala kućica u selu okružena cvećem i drvećem, a za nekoga – komforan stan sa vidikom na more. Svaka slika građevine će vam pomoći da poboljšate stambena pitanja. Ali, osnovni princip FENG-SHUI kaže: sve želje mogu da se materializuju, sve ka čemu se stremiš, to i dobiješ. Stoga, svaki put kad gledate na sliku „Vašeg doma“ morate biti pozitivni i svaki put osetićete pozitivne emocije i bicete korak bliže ka cilju. Najbolje da sliku okačite u dnrvnom boravku ili na jugo-istočnom delu kući (sektor „ Bogatstvo“)

SLIKE I ZNAČENJE CVEĆA PO FENG-SHUI

U slučaju da tražite svoju drugu polovinu ili želite da sačuvate harmoniju u porodici, slike te tematike treba da se okače u spavaćoj sobi ili na jugo-zapadnom delu stana ili kuci ( Sektor „Ljubav i Brak“)

Anemone /ljutić,sasa, šumarica/ –  simbol iskrenosti

Dan i noć /šarena ljubičica,viola trikolor/ – sreća, želja biti uvek pored voljene osobe

Perunika /iris/ – vera i nada, muževnost i odvažnost

Đurđevak /Convallaria majalis/ – simbol smirenosti I poniznosti

Lotos / Nelumbonaceae/ – ima mnoštvo povoljnih značaja počev od neprekidnog povečanja socialnog statusa do uspeha na ispitima I većeg blagostanja

Magnolija /denudate,solenzijana/ – sImbol ženske lepote I nežnosti, sreće u braku

Mak I polja makova (sva cvetna polja) – “muška snaga”, pomoć u rođenju deteta

Narcisi žuti – simbol uspešne karijere, profesionalnog napretka

Nezaboravak – simbol istinske ljubavi

Orhideja – porodična sreća

Božuri – simbol plodnosti, strasti, bogatstva I sreće. On je najpovoljniji simbol za mlad bracni par. Slika božura u spavaćoj sobi ili u sektoru “Ljubav” (jugo-zapadni deo stana, kući) – odličan obereg, ipak njegovo povoljno dejstvo najizraženije samo u prvim godinama braka. Kad se rađaju deca I mlada žena postaje majka, božuri u spavaćoj sobi pocinju da simbolizuju neveru. Stoga, slike božura odličan izbor za parove koji još nemaju decu a ne bi provociralo neveru u braku.

Ruže – roze I bele simboli su čistih misli I želja, crvene – strasne I odane ljubavi. Ruže poseduju neponovljive kvalitete I predstavljaju odličan kanal za energiju zemlje, posebno je jako dejstvo u sektoru “Ljubav”

Jorgovan – simbol lepote I ljubavi

Ljubičica – simbol odanosti I dobronamerenosti, takođe vidi … Dan i noc

Krizanteme – simbol sreće, uspeha, odanosti I svega toga, što po našem mišljenju, trebalo bi da traje večito. Posebno je povoljna za ljude koji teško prave razliku između osećaja I stvarnosti. Ona ublažava atmosferu sumnji, donosi mir, razvija karakter.

Astra / Lepa kata – simbol lepote, elegancije, skromnosti

Ljiljan beli – simbol čistoće

Ljiljan žuti – simbol zahvalnosti

Slikanje po brojevima