ZNACENJA SLIKA PO FENG-SHUI

Slike u FENG-SHUI imaju ulogu privlacenja pozitivne energije u kucu i stvaranja harmonii. Svaka slika mora da se svidja vlasniku. Ona je svojevrstan portal koji prima energiju i napravlja je u Vas dom. Najcenjenije slike sa tacke gledista FENG-SHUI smatraju se slike uradjeni svojim rukama, nezavisno od toga sta i kako to uradite. Vasa licna energija visekratno pojacava privlacenje u kucu pozitivne energije

Saglasno nauke FENG-SHUI, na zhacenju ilustracije treba da se obrati posebna paznja. Svaka stvar u kuci a u to spadju i slike, mogu doneti u kucu ljubav, srecu, harmoniju i , takodje, uticati u slucajevima neuspeha, raspada i nevernosti supruznika.

Predlazemo kratak opis ilustracija na slikama i , koju kod da izaberete, sve one predstavljaju blago i pozeljne su u svakom stanu, kuci, vikendici ili kancelariji.

Kakva slika je potrebna bas Vama? Koje mesto je najpogodnije za nju?

LJUBAV I BRAK

U slucaju da trazite svoju drugu polovinu ili zelite da sacuvate harmoniju u porodici, slike te tematike treba da se okace u spavacoj sobi ili na jugo-zapadnom delu stana ili kuci ( Sektor  „Ljubav i Brak“) 

Anemone /ljutic,sasa, sumarica/ -  simbol iskrenosti   

Dan i noc /sarena ljubicica,viola trikolor/ - sreca, zelja biti uvek pored voljene osobe   

Perunika /iris/ - vera i nada, muzevnost i odvaznost

Djurdjevak /Convallaria majalis/ - symbol smirenosti I poniznosti

Lotos / Nelumbonaceae/ - ima mnostvo povoljnih znacaja pocev od neprekidnog povecanja socialnog statusa do uspeha na ispitima I veceg blagostanja

Magnolija /denudate,solenzijana/ - sImbol zenske lepote I neznosti, srece u braku

Mak I polja makova (sva cvetna polja) – “muska snaga”, pomoc u rodjenju deteta

Narcisi zuti – simbol uspesne karijere, profesionalnog napretka

Nezaboravak – simbol istinske ljubavi

Orhideja – porodicna sreca

Bozuri – simbol plodnosti, strasti, bogatstva I srece. On je najpovoljniji simbol za mlad bracni par. Slika bozura u spavacoj sobi ili u sektoru “Ljubav” (juzno-zapadni deo stana, kuci) – odlican obereg, ipak njegovo povoljno dejstvo najizrazenije samo u prvim godinama braka. Kad se radjaju deca I mlada zena postaje majka, bozuri u spavacoj sobi pocinju da simbolizuju neveru. Stoga, slike piona odlican izbor za parove koji jos nemaju decu da ne bi provocirali neveru u braku.

Ruze – roze I bele simboli su cistih misli I zelja, crvene – strasne I odane ljubavi. Ruze poseduju neponovljive kvalitete I predstavljaju odlican kanal za energiju zemlje, posebno je jako dejstvo u sektoru “Ljubav”

Jorgovan – simbol lepote I ljubavi

Ljubicica – simbol odanost I dobronamerenosti, takodje vidi … Dan i noc

Krizanteme – simbol srece, uspeha, odanosti I svega toga, sto po nasem misljenju, trebalo bi da traje vecito. Posebno je povoljna za ljude koji tesko prave razliku izmedju osecaja I stvarnosti. Ona ublazava atmosferu sumnji, donosi mir, razvija karakter.

Astra / Lepa kata – simbol lepote, elegancije, skromnosti

Ljiljan beli – simbol cistoce

Ljiljan zuti – simbol zahvalnosti


ReinbouPalet,

Коментаре

Тренутно нема ниједан коментар, остави свој.


captcha