Sindikalni poklon ili pažnja kolega

Nije bitno kakvom delatnošću se bavi firma i ceo kolektiv - Hobby svi nalazimo van profesionalnog zanimanja. Otkrijte novu strast za svoje osoblje, iznenadite i zadivite svoje kolege veoma neobičnim i unikatnim poklonom!!                       Vredi obratiti pažnu na sledeće ukoliko poklon spremamo za žensku osobu :

- cvetni kompozicije kao što su "Vazdušni buket", "Nežni", "Letnje raspoloženje", "U roze boje"... Cveće, za prelepu polovinu čovečanstva - bezvremenski poklon. Uz to, platno na kojem se nalazi cveće, dugi niz godina će donositi zadovoljstvo. Žensko srce će biti ponosno na stvoreno svojim rukama remek-delo!
- platna sa slikom divnih anđela : "Anđelčić"(Nency Noel), "Anđeo-čuvar"(Dona Gelzinger) i sl. Takve kompozicije su uvek u trendu i biće obavezno obojene da bi zauzeli svoje mesto u domu!

- romantične slike kao što su "Poljubac u Parizu", "Rajske ptice", "Tango"... Ovi kompleti su univerzalni: ako osoba u braku - takva slika će samo ojačati odnos, a ako partnera još nema - voljena osoba će se uskoro pojaviti.
                               Muškarcima, koji čak i ne sumnjaju u to koliko je zabavno bojenje "Slika po brojevima" možete pokloniti:

- morske pezaže "Jedrenjak", "Oluja na moru". Ove slike obavezno će se svideti predstavnikam jače polovine čovečanstva, pošto more i brodove vole skoro svi.


- slike kao što su "Predator", " Sivi vukovi", " Orao" će odgovarati ne samo šefu a i običnom muškarcu "koji peva pod tušem" - ipak su oni u genima osvajači i lovci. Ove slike će postati neka vrsta trofeja i simbola muške lepote.- slike sa automobilima će se svideti svima koji voze. Možete čak da izaberete nešto ozbiljnije, npr."Garaža" ili "Retro"...
Apsolutno za sve su slike kao što su:

-  "Kanalima stare Evrope", "Mirna uvala".. Ovi setove mogu biti poklonjeni uz želju da se posete ta lepa mesta pošto vizualizacija želja lako doprinosi njenom ispunjenju. Možete biti sigurni da slike će biti obojene sa zadovoljstvom i pozitivnim emocijama.


- platna na određene teme, npr. Nova godina - " Predah Deda mraza", Uskrs - razne vrste ikona i anđela i tome slično..

- platna koja su nastala po originalama čuvenih slikara i koja se čuvaju u muzejima širom sveta : "Zvezde nad vodom", "Portret seljaka", "Šuma pred oluju", "Suncokreti"...
Međutim, bilo koji od kompleta može biti izuzetnim i odličnim poklonom, jer za svakog zaposlenog možete izabrati sliku na temu koja njemu bliska. Na primer, ako neko ima kućnog ljubimca - mogao bi da oslika "Mačiće" ili "Brižna nežnost". Ako neko voli da čita fentezi - za njega je "Tajanstvenost" ili "Leptirice" 

ReinbouPalet,

Коментаре

Тренутно нема ниједан коментар, остави свој.


captcha