Дијамантски вез

Дијамантски вез, осликавање цирконима – ово је својеврстан вентил за одмарање уморног нервног система, могућност да се искључите из свакодневне рутине и направити уметничко ремек-дело – композицију од „драгоцених каменчића“.

Дијамантски вез је веома занимљив и стално напредује. Појављују се нови трендови које уносе у процес креативност, допуњава обичне радове новитетима.

Дијамантски вез – баш такав произвођач, сетови којих пружају задовољство и током процеса осликавања, и резултатом. Сваки произвођач робе која је намењена уметности има своје лично мишљење какав мора да буде „коплет“: шта мора да се укључи у њега, какав квалитет материјала је оптималан и , што је веома битно, како све то мора бити упаковано.

Ипак, од изгледа паковања зависи много – од првог утиска до тренутка, у којој „целини“ и колико су пригодни за рад, материјали стигну до мајстора hand-made.

Руска марка „Дијамантски вез“ је на висини у свим пољима 1. Комплетност сета:
- Платно са нанесеним на њега шемом симбола, покривено квалитетним лепљивим саставом, који је заштићен од исушивања фолијом.
- Обојени акрилни циркони оптималних за рад димензија – 2,5х2,5 мм (њих је згодно захватати пинцетом пошто су они нису премали а и нису крупни).

Сваки каменчић има 9 бочних ивица и баш као таква обрада циркона издваја сетове „Диамантског веза (Алмазной живописи)“ међу другим произвођачима:

– Удобна за рад пинцета
 Пластична тацна
– Cепаратор за цирконе;

Паковање – кутија од тврдог картона која одлично штити платно и цирконе од свих врста оштећења за време транспорта; 2. Све делове сета су израђени од квалитетних материјала и безбедни су по здравље. 3. Широк избор композиција – за свачиј укус како за себе, тако и за поклон. Осликавање цирконима је занимљива од почетка па до краја.9 ивица на сваком циркону дозвољава игру са светлом тако да слика буде презентована као да је стварно изложена драгим камењем. Као што су акрилне боје, тако и акрилне циркони временом не губе своју боју и сјај . Да би слика се «освежила» - довољно да је пребришете влажном крпом. Цирконе у сетовима одлично се држе на платну али за оне, ко жели додатно да заштити своје ремек-дело од прашине – предлажемо да је урамите у оквир са стаклом.


ReinbouPalet,

Коментаре

Тренутно нема ниједан коментар, остави свој.


captcha