CRTAMO ZELJE 2 deo

- PATKE – za dug i srecan porodican zivot.

- LEPTIR(-I) – simbol novog zivota, oznacava ponovno rodjenje, prekrasan simbol uskrsnuca i dugotrajnog zivota. Preporucuje se ukrasavanje zidova spavace sobe LEPTIRIMA u letu za aktivaciju romantike. Leptiri u spavacoj sobi pomazu u brzom uspostavljanju svog porodicnog zivota samcima i sacuvati vatru u vec postojecim odnosima.
- GOLUB oznacava opraštanje.
- PAUN je simbol porodične srece

- KONJ(jedan) — simbol sunca, snage, odanosti, donosi u kucu srecu, blagostanje i zdravlje.

- KONJI – romantican obraz uzvisene i odane ljubavi. Simbol velike snage osecaja, izdrzljivosti i odanosti. Neustrasivost pred izazovima i nebeski pokrovitelji voljenim srcima. Simbol brzine i izdrzljivosti, zivotne srece, optimizma i priznanja.  Konji donose sa sobom vetar pozitivnih promena , povoljnih promena u zivotu.

             Mesto: Predsoblje, Hodnik, Spavaca soba

             Povoljan sektor:Jugo-Zapad.


- KONJI KOJE TRCE – simbol pobede, slave, ogromne energije i velikih dostignuca. Donose zivotnu srecu, lepotu, optimizam, pozitivne promene, snagu duha i prekrasne mogucnosti u karjeri, biznisu,stvaralastvu.

             Mesto: Predsoblje, Hodnik, Ofis

             Povoljan sektor:Sever-Jug.

- KOBILA I ZDREBE – zastita za decu. Prelepa kobila koja cuva zdrebe simbol za izvor snage i energije, obezbedjuje zastitu deci, donosi roditeljsku ljubav, zivotnu srecu, lepotu i optimizam. Slika ce sluziti kao predivno pomagalo koje pruza podrsku deci. Kobila je pokrovitelj dece koji simbolizuje brzinu, istrajnost, poklanja snagu i izdrzljivost, brz razvoj dece.

             Mesto: Decija soba

             Povoljan sektor:Zapad-Jug.


- LAV — simbol carske vlasti, snage i pokroviteljstva, lepote i senzualnosti. U feng-shue postoji misljenje da lav otklanja negativnu energiju koja je unesena spolja. Preporucuje se da se okaci nasuprot ulaznih vrata ili pored prozora kroz koji se moze videti negativne procesi ili vidike (naprimer: zardjala cev, prolazni deo puta, slabo ulicno svetlo, osuseno drvo...)
- PAR LAVOVA ili LAV SA PORODICOM sa sigurnoscu stiti porodicni zavet,  blagosloveci ga carskim velicanstvom i procvatom.


- JELEN simbol dugovecnosti, kao takav je jedan od najjacih simbola zdravlja, takodje predstavlja uspesnu karjeru, lepotu, uspeh i bogatstvo.

- PORODICA JELENA – simbol porodice, graciji, lepote, srece i prosperiteta. Donosi srecu domacinima i zastitu deci, stimulise stvaralacki potencijal.

             Mesto: Ulaz,Predsoblje, Decija soba

             Povoljan sektor:Istok, Zapad, Severo-Zapad.

 


-VUK — simbol visokog morala i odanosti porodici. Sloveni odavno ga smatraju mocnim bozanstvom koji oberegava i cuva odanost prema porodic i tradicijam. Od Vukova su trazili snage i mudrosti. On se smatra kao veoma jak zastitnik porodice, borac sa zlim duhovima!

-PETAO- pomaze kod pronalazenja partnera i dobre udaje .

-PETAO SA KOKOSKOM I PILICIMA- brak nece biti samo gradjanske forme a oficialan, srecan i za ceo zivot.

-MACE ili MACICI – symbol koji tera od dece lenjost I staticnost.

- RIBE – simbol uspeha.

- MACKA S PODIGNUTOM SAPOM – simbol srece, uspeha, komfora i blagostanja

- ZLATNA RIBICA – napredak u novcanim poslovima.

- SLON – najpogodnija zivotinja prema Feng-Shui. Simbol snage, vlasti, pronicljivosti, intelektualnosti, pametnosti I miroljubivosti. Donose blagotvornu srecu domacinima I ih deci, podsticu stvaralacki potencijal. Slon privlaci srecu. Zahvaljujuci svojoj surli sposoban je dohvatiti nesto izdaleka. Ovu crtu koriste u Feng –Shui da bi privukli srecu zvezda napredovanija u kucu. Kace sliku sa slonom pored prozora sa surlom prema ulici da bi uvlacio srecu u kucu .

             Mesto: Spavaca soba, Decija soba, Ofis

             Povoljan sektor:Zapad, Severo-Zapad.


- JEDNOROG – dobar glasnik. Simbol dugovecnosti, srece, nadarenog nasledija i mudrog postupanja.

             Mesto: Hodnik, Predsoblje,Dnevna soba, Decija soba, Ofis

             Povoljan sektor: Istok, Severo-Istok,  Severo-Zapad.


- TIGAR, TIGRIC – zastita dece. Tigrovi sluze kao najbolji cuvari od raznih negativnih uticaja i zlih sila. On je zelja da dete raste jako, zdravo, u potpunoj bezbednosti i da bude dostojan visokog prosperiteta.

             Mesto: Hodnik, Decija soba.

             Povoljan sektor: Zapad,  Severo-Zapad.


- DELFIN (-I) , SAMI I S MLADUNCIMA – zastita dece.Simbolizuju ljubav, harmoniju,dobro, miroljubivost i porodicnu srecu. Ribe – uopste- donose srecu. Delfini u ljubavnom smislu donose srecu, mir i harmoniju u odnosu, stvaraju zastitu i pokroviteljstvo bracnim vezam.

             Mesto: Predsoblje, Hodnik, Decija soba.Spavaca soba.

             Povoljan sektor: Istok, Zapad,  Jugo-Zapad.

 

-         DVA LABUDA symbol iziskanosti, lepote, ciste I divne ljubavi, odanosti supruga I blagoslova.

             Mesto: Spavaca soba.

             Povoljan sektor: Jugo-Zapad.

 

-FENIKS – symbol prosperiteta…

-PTICE (uopsteno) – simbol slobode i srece.
-ORAO – jedan od najjaci simbola vlasti, uspeha, pobede, odvaznosti i nadahnuca.

             Mesto: Hodnik, Predsoblje,Kabinet.

             Povoljan sektor: Jug, Severo-Zapad.


ReinbouPalet,

Коментаре

Тренутно нема ниједан коментар, остави свој.


captcha